Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś drobiowa w marchewce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś kurczaka 2 szt
marchew 4 szt
majonez 5 łyżek
koperek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś drobiowa w marchewce

Marchew zetrzeć na tarce. Piersi podzielić i rozbić, opruszyc pieprzem i solą. Ułozyć je w naczyniu żaroodpornym i posypac marchewką, Posmarować majonezem. Piec ok 40 min w 180st. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolina92 23.09.2010 21:45
Musze sprobowac :) wyglada bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak