Kawa z cytryną

Kawa z cytryną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wrzątek

  • cytryna

    plasterek
  • kawa

    2 (mielona)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zalewamy kawę wrzątkiem i zostawiamy do dokładnego zaparzenia.Dodajemy plaster cytryny, wyciskamy i pijemy.Pomaga na stany migrenowe i bóle głowy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (23)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

manaika

29.06.2012 11:34
ciekawe, podobno sporo mocniejsza jest od zwykłej

mariowalcz25

12.03.2012 16:49
bardzo smaczna, też taką robię ale cytrynę wyciskam po zaparzeniu się kawy :o)

edyta44

22.02.2012 14:52
ciekawy smak

Edyta31

09.11.2011 23:48
super

ronald88

07.09.2011 15:56
super

gosia47-47

04.07.2011 12:12
takiej jeszcze nie piłam :)

polly66

03.05.2011 11:18
ponoć najlepsza na kaca hehe ;)

Misiakova

04.02.2011 12:19
Pyszna jest wtedy gdy zachowamy skórkę na plasterku cytryny. I nie ma co się oszukiwać trzeba się przyzwyczaić. Nie tylko dobra na ból głowy, ale i gdy mamy pełny żołądek a kawy się chce lekkiej a nie mlecznej :)

iknkirke

14.11.2010 10:42
ciekawa kawa

bietka

08.10.2010 09:25
Ja słyszałam że kawa z cytryną dobra na kaca:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat