Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski watrobiane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka
cebula
piepprz/sól
mąka ziemniaczana
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski watrobiane

Wątróbkę i cebulę mielimy przez maszynkę ,dodajemy jajko ,bułkę tartą i makę ziemniaczaną ,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mieszamy dokładnie.
Nabieramy na małą łyżeczkę i zrzucamy na osolony wrzątek,gotujemy dosłownie chwilkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 31.05.2013 10:01
niedawno robiłam
Beata73 23.07.2012 12:33
muszę spróbować
eli_555 20.09.2011 23:00
jeszcze nie robiłam
eli_555 20.09.2011 23:00
jeszcze nie robiłam
Ewelina45 12.03.2011 10:47
wypróbowałam :)
etka 31.12.2010 10:12
pierwszy raz widze cos takiego :)
Ewelina45 14.10.2010 09:21
Pychota :)
gacopierz23 23.09.2010 20:51
Moja rodzinka uwielbia je do rosołu
Margo1 14.09.2010 15:19
ciekawe..
Ewa111 10.09.2010 16:11
też tak robię i domownikom smakują
marzencia2007 06.09.2010 16:41
ciekawy przepis :) chciała bym wyprobowac
grasylwia 01.09.2010 00:01
Ja dodaje je do rosołu i różnych zup zamiast np.lanego ciasta
grasylwia 31.08.2010 23:57
Ja dodaje je do rosołu i różnych zup zamiast np.lanego ciasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak