Andrutowe rożki

Andrutowe rożki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bita śmietana

    1 szt
  • mleko

    200 ml
  • galaretka owocowa

    1 szt
  • andrut

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Andruty pokroić w kwadraty 8x8 cm. W garnku zagotować wodę, położyć cedzak a na nim układać andruty, gdy lekko nawilgną zwijać w rożki. Galaretkę rozpuścić w 100 ml wody, przestudzić. Z 200 ml mleka i bitej śmietany w proszku ubić krem, dodać rozpuszczona galaretkę i napełniać rożki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (28)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

01.11.2013 20:57
Genialny deser.

Katarzyna59

02.06.2013 08:44
świetny przepis

Andzia1977

29.06.2012 23:33
wyglądają apetycznie

Andzia1977

29.06.2012 23:33
wyglądają apetycznie

Iwusia

20.04.2012 21:56
wspaniale wyglądają

manaika

13.03.2012 22:33
cudne!

Iwona51

07.11.2011 09:11
super

Wacław

19.09.2011 10:27
rewelacja !

agogo2

21.08.2011 22:45
super

Andzia1977

06.07.2011 21:38
pięknie wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat