Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bogracz

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe gulaszowe 1 kg
czosnek 7 ząbków
papryka czerwona 1 szt
cebula 2 szt
ogórki konserwowe 2-3 szt
ziele angielskie 6 kulek
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
pieprz ,sól,kucharek do smaku
mąka pszenna do zagęszczenia

Przepis i sposób przygotowania na: Bogracz

Mięso podpiec, zalać wodą dodać pokrojoną cebulę, czosnek przeciśnięty przez praskę, paprykę pokrojoną w kostkę i przyprawy. Jak będzie mięsko miękkie doprawić dodać potarte ogórki i zagęścić mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 02.08.2013 09:27
pychotka,,
misia53 24.10.2012 15:36
świetna potrawa ale mój synuś mówi ,że w szkole lepszą gotują niż ja... a tak się staram ....hihi....
Krystyna32 24.05.2012 08:18
super
SyMiki 29.04.2011 19:14
pychotka
mili_kati 21.10.2010 16:30
super wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak