Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie chrzanowo-musztardowym Eli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 2 łyżki
mąka pszenna 2 łyżki
chrzan ze słoika 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
cukier 1 łyżeczka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie chrzanowo-musztardowym Eli

Z margaryny i mąki zrobić zasmażkę,dolać wody,mieszając trzepaczką.Dodać chrzan,musztardę,kucharka,cukier i zagotować.Doprawić do smaku maggi.Podawać z ziemniakami i jajkami ugotowanymi na twardo.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak