Groszek szparagowy w bułce

Groszek szparagowy w bułce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 łyżka
  • bułka tarta

    1 łyzka
  • sól

  • groszek

    0,5 szparagowy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Groszek szparagowy dokładnie umyć, oczyścić z końcówek, zalać wrzącą , osoloną wodą i gotować do miękkości. W między czasie przygotować zrumienioną bułkę tartą. Na małej patelni rozgrzać masło, dodać bułkę tartą i zrumienić na zloty kolor. Groszek szparagowy odcedzić, wyłożyć na talerz i oblać smażoną bułką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IlonaAlbertos

13.09.2013 20:26
Lubię taką fasolkę.

Katarzyna59

04.07.2012 18:30
uwielbiam

zuzanna_z

26.04.2012 16:22
fajne

tomosatomos

07.04.2012 18:04
super

romanrafal

24.02.2012 12:46
mogę jeść codziennie

Iwona51

23.09.2011 21:40
pycha

Edyta31

31.07.2011 23:14
przepysznie i zdrowo - mnnniamm :)

Gosia32

10.02.2011 09:23
Super-uwielbiam:}

Margo1

27.12.2010 10:30
uwielbiam go

Monika193

13.09.2010 10:55
bardzo taki lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat