Tort andrutowy

Tort andrutowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    15 dkg
  • cukier

    25 dkg
  • orzechy zmielone

    25 dkg
  • sok z

    1 cytryny
  • andrut

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Orzechy zasmażyć w syropie zrobionym z cukru i niewielkiej ilości wody, wcisnąć sok z cytryny i przestudzić. Następnie utrzeć z uprzednio utartym na pianę masłem. Przełożyć masą andruty. Polać tort polewą czekoladową.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

hastalavista

13.10.2010 17:50
zapowiada się pysznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat