Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort andrutowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dkg
cukier 25 dkg
orzechy zmielone 25 dkg
sok z 1 cytryny
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Tort andrutowy

Orzechy zasmażyć w syropie zrobionym z cukru i niewielkiej ilości wody, wcisnąć sok z cytryny i przestudzić. Następnie utrzeć z uprzednio utartym na pianę masłem. Przełożyć masą andruty. Polać tort polewą czekoladową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 13.10.2010 17:50
zapowiada się pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak