Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galareta wieprzowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

nóżki wieprzowe 1 kg
cebula 2 szt
włoszczyzna 30 dag
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
ziele angielskie 5 szt
czosnek ząbki 2 szt
sól do smaku
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta wieprzowa

Oczyszczone nóżki wieprzowe włożyć do wrzącej, osolonej wody i gotować pod przykryciem na wolnym ogniu około 1,5godziny, dodać warzywa i przyprawy i ugotować do miękkości. Rosół rozlać do małych pojemniczków, wystudzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 28.10.2012 12:00
apetycznie wygląda
Iwusia 19.03.2012 23:21
smakowicie wygląda
Iwona51
Iwona51 29.11.2011 09:57
super
justyna111 29.09.2010 16:51
fajna
pipi765 29.09.2010 16:21
smakowite
Lidia11 29.09.2010 14:17
nie dla mnie :-(
marzencia2007 29.09.2010 13:14
swietna :)
Monika193
Monika193 21.09.2010 18:13
uwielbiam taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak