Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z miesem i kapusta

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 1/2 kg
masło 1 łyżka
jajko 1 szt
mięso 0,5 kg
cebula biała 1-2 szt
sól do smaku
smalec do smaku
kapusta biała 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z miesem i kapusta

Mąke maslo i jajko walkujemy i nadziewamy farszem.
FARSZ: Mieso gotujemy. kapuste roznież. cebule kroimy i szklimy na smalcu. Doprawiamy. Wszystko razem mieszamy i nadziewamy pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 19.02.2013 06:28
mniam uwielbiam takie!!!;)
anja3107 01.09.2010 09:13
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak