Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 25 dkg
ser żółty 10 dkg
Czosnek suszony Prymat 1 łyżeczka
jajko 2 do panierki

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z serem

Mortadelę pokroić na ok 2 cm kawałki. Zrobić w nich kieszonki. Włożyć do kieszonek ser żółty. Jajka rozkłócić, dodać przyprawy. Mortadelę panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju do roztopienia się sera. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kielcok1 23.12.2011 13:36
lubię
Magda60 23.02.2011 16:06
szybko i latwe
Gosia32
Gosia32 22.01.2011 09:18
Mniam,mniam:}
iwona332 29.12.2010 00:39
super
jolaxa 25.12.2010 11:23
zjadlabym :)
MAR3STA 06.12.2010 14:49
szybki i smaczny obiadek
Izabela28 26.09.2010 12:30
szybki i smaczny pomysł na obiad
aranka 17.09.2010 12:18
fajny , łatwy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak