Mortadela z serem

Mortadela z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadela

    25 dkg
  • ser żółty

    10 dkg
  • czosnek granulowany

    1 łyżeczka
  • jajko

    2 do panierki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić na ok 2 cm kawałki. Zrobić w nich kieszonki. Włożyć do kieszonek ser żółty. Jajka rozkłócić, dodać przyprawy. Mortadelę panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju do roztopienia się sera. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kielcok1

23.12.2011 13:36
lubię

Magda60

23.02.2011 16:06
szybko i latwe

Gosia32

22.01.2011 09:18
Mniam,mniam:}

iwona332

29.12.2010 00:39
super

jolaxa

25.12.2010 11:23
zjadlabym :)

MAR3STA

06.12.2010 14:49
szybki i smaczny obiadek

Izabela28

26.09.2010 12:30
szybki i smaczny pomysł na obiad

aranka

17.09.2010 12:18
fajny , łatwy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat