Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka Eli z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dkg
marchewka większa 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
sól do smaku
cukier do smaku
jabłko 1 duże
olej z orzechów włoskich 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka Eli z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną pokroić,umyte jabłko(ze skórką)zetrzeć na tarce z grubymi oczkami,marchewkę zetrzeć na tarce z małymi oczkami,cebulę drobno posiekać.Wszystkie składniki włożyć do miski,dodać olej,przyprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem i dokładnie wymieszać.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 16.03.2013 15:38
podoba mi się ta surówka;)
oliwkowa
oliwkowa 31.03.2011 00:38
uwielbiam surówka
wedith1 26.10.2010 22:22
Prosta i smaczna!
Dorota71 28.09.2010 12:45
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak