Bigos z kabaczka na szybko

Bigos z kabaczka na szybko

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe bez kości

    250 g
  • pieprz

  • sól

  • tłuszcz do smażenia

  • kabaczek

    1 obrany
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kabaczka pokroić w kostkę, włożyć do garnczka.
Mięso pokroić w paseczki, podsmażyć na patelni.
Mięso dodać do kabaczków, dodać też sól i pieprz, wymieszać, dusić na wolnym ogniu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aeksandra

29.11.2010 11:37
tanie i zapewne dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat