Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żur z kiełbasą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

25 dag kiełbasy
2 ząbki czosnku
Liść laurowy suszony Prymat
sól
żur

Przepis i sposób przygotowania na: żur z kiełbasą

Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w plasterki, podsmażyć na patelni. W garnku zagotować wodę na żur, dodać soli, pokrojony drobno czosnek, liść laurowy i kiełbasę. Przyprawić żurem do smaku i chwilę gotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 12.08.2011 14:12
super
jasiek 12.04.2011 16:03
nie przepadam
Jaheira11 07.10.2010 19:33
pychotka
Karolcia12 26.09.2010 15:31
ale pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak