Składniki:
marchewki pokrojona w plasterki | 2 szt |
seler pokrojony w słupki | 1 szt |
kalafior | 0,5 szt |
brokuł | 0,5 szt |
natka pietruszki | |
jogurt | 150 ml |
bulion | 1,5 l |
masło | |
sól | |
czosnek pokrojony | 2 ząbki |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
rokpol | 100 g |
marchewki pokrojona w plasterki | 2 szt |
seler pokrojony w słupki | 1 szt |
kalafior | 0,5 szt |
brokuł | 0,5 szt |
natka pietruszki | |
jogurt | 150 ml |
bulion | 1,5 l |
masło | |
sól | |
czosnek pokrojony | 2 ząbki |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
rokpol | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: