Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybi mix

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

½ kg filetów z suma
½ kg jesiotra
2 cebule
sól
karp 1/2 kg filetów
karaś 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: rybi mix

Ryby oczyścić, wypłukać. Cebulę pokroić w cienki plasterki. Ryby włożyć do garnka przekładając cebulą. Zalać woda tak aby przykryć ryby. Zagotować. Do smaku posolić i dodać przyprawę. Na wolnym, ogniu gotować godzinę. Podczas gotowania mieszać co jakiś czas by zupa się nie przypaliła. Znakiem gotowej zupy do spożycia będzie pojawienie się kożucha na wierzchu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 26.10.2011 04:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak