makaron z miodem i makiem

makaron z miodem i makiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ½ szklanki miodu

  • ½ szklanki śmietanki

  • szklanki mleka

  • ¼ szklanki maku

  • 4 szklanki ugotowanych łazanek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miód, śmietankę i mleko wlać do rondla, wsypać mak, gotować 5 minut na małym ogniu. Włożyć dokładnie osączony makaron, zamieszać. Podawać natychmiast.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ilka_86

21.02.2011 21:53
ciekawy przepis:)

Tahitha

16.12.2010 05:34
Oj, narobiłaś mi smaku. Sama nazwa już daje dużo do myślenia... Ciekawe jak ze smakiem? Nic innego tylko trzeba zrobić .

Emilia22

19.09.2010 17:37
to musi być pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat