Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z konserwy

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

KONSERWA WOLOWA
2-3 cebule
2 łyżki margaryny
½ szklanki rosołu z kostki
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat
sól, pieprz
Kwas cytrynowy Prymat
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z konserwy

Konserwę pokroić na małe kawałki. Cebulę usmażyć na margarynie, dodać konserwę dusić ok. 10 minut. Przygotować sos wg przepisu na opakowaniu. Dodać to cebuli i konserwy- doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak