rostbef z ziołami

rostbef z ziołami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rotsbef

    1 kg
  • zielona pietruszka

    2 peczki
  • szczypiorek

    1 peczek
  • majeranek

    1 peczek
  • tymianek

    1 peczek
  • olej

    2 łyzki
  • żółtko

    1 szt
  • czosnek

    1 zabek
  • szalotki

    4 szt
  • mąka

    1 łyzka
  • bułka tarta

    2 łyzki
  • musztarda

    1 łyzka
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mieso umyc zrumienic na oleju,opruszyc sola i pieprzem.Piec przez 30-40 minut w tem.220 stopni.Szalotki umyc wymieszac z rozdrobniopnymi suszonymi i swiezymi ziołoami ,czosnkiem żółtkiem maka sola i pieprzem.Mieso posmarowac musztarda posypac tarta bulka obłozyc masa z ziół.Piec przez 10 minut w tem 240 st.Pokroic na plasrty

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat