Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rostbef z ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rotsbef 1 kg
zielona pietruszka 2 peczki
szczypiorek 1 peczek
majeranek 1 peczek
tymianek 1 peczek
olej 2 łyzki
żółtko jajek 1 szt
czosnek 1 zabek
szalotki 4 szt
mąka 1 łyzka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyzki
musztarda 1 łyzka
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: rostbef z ziołami

Mieso umyc zrumienic na oleju,opruszyc sola i pieprzem.Piec przez 30-40 minut w tem.220 stopni.Szalotki umyc wymieszac z rozdrobniopnymi suszonymi i swiezymi ziołoami ,czosnkiem żółtkiem maka sola i pieprzem.Mieso posmarowac musztarda posypac tarta bulka obłozyc masa z ziół.Piec przez 10 minut w tem 240 st.Pokroic na plasrty

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak