Składniki:
kg ugotowanych ziemniaków | ok. 1,5 |
dkg gotowanej wołowiny z rosołu (najlepiej pręgi) | ok. 30-50 |
łyżeczki proszku grzybowego | 1-2 |
łyżek mąki ziemniaczanej | kilka |
sól,Pieprz mielony, majeranek | do smaku: |
ząbki czosnku | 2 |
kg ugotowanych ziemniaków | ok. 1,5 |
dkg gotowanej wołowiny z rosołu (najlepiej pręgi) | ok. 30-50 |
łyżeczki proszku grzybowego | 1-2 |
łyżek mąki ziemniaczanej | kilka |
sól,Pieprz mielony, majeranek | do smaku: |
ząbki czosnku | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: