Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deserowa fantazja

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

400 ML MLEKA
galaretka wiśniowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: deserowa fantazja

galaretką rozpuścić w 300 ml wrzącej wody.pucharki napełnić w połowie płynną galaretką. budyń ugotować w 400 ml mleka ostudzić. do pucharków z galaretką przełożyć budyń, nie mieszać. całość pozostawić do zastygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania71 26.09.2010 22:29
napewno dobre i sprobuje:)
Beata73 01.09.2010 15:47
łatwe i szybkie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak