Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta cytrynowa

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryna 1 szt
serek homogenizowany 1 szt
miód naturalny łyżka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta cytrynowa

Do serka dodajemy pół wyciśniętej cytryny drugie pół pokroić na plasterki i zostawić do ozdoby.Serek dobrze zmiksować z miodem i sokiem z cytryny .Przełożyć do salaterki ozdobić cytryną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 07.12.2012 19:50
Fajna pasta.
kielcok1 19.12.2011 15:18
smaczna i zdrowa
rakow2
rakow2 12.05.2011 19:41
musi być kwaśne
patusia 23.04.2011 12:52
smaczna
Emilia22 23.09.2010 07:17
fajny przepis
marta639 17.09.2010 18:33
Polecam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak