poezja smaku

poezja smaku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1
  • bakalie

    20 dag
  • herbatniki

    16 sztuk
  • polewa czekoladowa

  • alkohol

  • kokos

    15 (moczony w wódce)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczemy biszkopt w sposób tradycyjny. Mleko skondensowane (krówke) miskujemy z margaryna i dodajemy orzeszki, rodzynki itp oraz nasiakniety w wódce kokos. na biszkopcie rozprowadzamy mase i układamy na niej herbatniki namaczane w wódce, polewamy polewą czekoladową

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KAROLINA56

07.02.2012 09:29
napewno pyszne

aacaac

25.12.2011 08:37
fajne

haniaa

15.11.2010 13:20
szkoda, że dajesz nieostre zdjęcia :(

Justyna73

16.10.2010 15:28
naprawdę apetyczne

Mati13

21.09.2010 10:56
znakomity!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat