Składniki:
udziec | 1 kg |
masło | 2 łyzki |
marchewka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
kalafior | 1\\2 główki |
kapusta włoska | 1\\2 główki |
wędzony boczek | 300 g |
serdelki | 4 szt |
sól, pieprz | |
ziele angielskie |
udziec | 1 kg |
masło | 2 łyzki |
marchewka | 2 szt |
cebula | 1 szt |
kalafior | 1\\2 główki |
kapusta włoska | 1\\2 główki |
wędzony boczek | 300 g |
serdelki | 4 szt |
sól, pieprz | |
ziele angielskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: