Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczen zapiekana z parmezanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parmezan 3 łyzki
gotowany makaron 300- g
masło 1 łyzka
mąka 1 łyzka
Wywar: 250 ml
gałka muszkatałowa
sól, pieprz
wołowina 500 (pieczona)

Przepis i sposób przygotowania na: pieczen zapiekana z parmezanem

Masło przesmazyc z maka nie ,rumienic,wlac zimny wywar i mieszajac zagotowac.Wsypac parmezan doprawic.Plastry pieczeni podlac sosem,ułozyc w naczyniu zaroodpornym i zapiekac z makaronem w tem.180 stopni przez 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak