Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczen rolowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udziec 750 g
wieprzowina 250 g
filety anchios 4 szt
jajko 1 szt
śmietana 2 łyzki
CZERSTWA BULKA 1 szt
mleko 100 ml
masło 2 łyzki
cebula 1 szt
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pieczen rolowana

Wołowine umyc zbic na cienki płat.Wieprzowine namoczona w mleku ,odcisnieta bulke i anchois zemlec,wyrobic z jajkiem,smietana sola i pieprzem.Farsz rozsmarowac na płacie miesa,zwinac obwiazac nitka i obsmazyc na masle.Przełozyc do rondla i udusic z pokrojona cebula,podlewajac woda.Pokroic na plastry.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak