Składniki:
udziec | 750 g |
wieprzowina | 250 g |
filety anchios | 4 szt |
jajko | 1 szt |
śmietana | 2 łyzki |
CZERSTWA BULKA | 1 szt |
mleko | 100 ml |
masło | 2 łyzki |
cebula | 1 szt |
sól, pieprz |
udziec | 750 g |
wieprzowina | 250 g |
filety anchios | 4 szt |
jajko | 1 szt |
śmietana | 2 łyzki |
CZERSTWA BULKA | 1 szt |
mleko | 100 ml |
masło | 2 łyzki |
cebula | 1 szt |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: