Przepis i sposób przygotowania na: Pasta imbirowo-czosnkowa
Imbir czosnek oraz sól dodajemy do blendera i miksujemy na papkę. Następnie dodajemy 1-2 łyżki oleju i mieszamy. Tak przygotowaną pastę przekładamy do słoika.
Przechowywać w lodówce.
imbir | 100 gramów |
czosnek | 100 gramów |
sól | 0.5 łyżeczki |
olej | 1 łyżki |
Imbir czosnek oraz sól dodajemy do blendera i miksujemy na papkę. Następnie dodajemy 1-2 łyżki oleju i mieszamy. Tak przygotowaną pastę przekładamy do słoika.
Przechowywać w lodówce.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: