Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Keks cioci Oli

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dkg
mąka 8 łyżek
cukier drobny 8 łyżek
jajko 4 szt
bakalie 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Keks cioci Oli

Masło utrzec z cukrm, nastepnie dodawac po jednym jajku na zmianę z dwiema łyzkami mąki. Dodac proszek i dokładnie utrzec. Na koniec dodac bakalie i wymieszac łyżką. Wyłożyc do małej keksówki i piec 30-40 min w temp. 190 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 07.12.2011 20:16
mniam
aleksa123 21.07.2011 19:39
pycha
ziutula
ziutula 05.07.2011 12:15
pyszne do kawki....
alaaa 04.05.2011 22:19
mniam
stokrotka 07.03.2011 17:09
fajny i szybki
Krzysztof42 04.10.2010 14:26
brawo ciocia ola!
dasada1 13.09.2010 21:13
pycha!
noculos 06.09.2010 12:53
szybkie, proste, smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak