Paszteciki z ryb

Paszteciki z ryb

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryby

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczupaka lub okonia pokroić drobno, posolić i usmażyć z drobno siekaną cebulą. Następnie jeszcze raz drobno posiekać, dodać pieprzu , dwa ugotowane na twardo jaja. Wszystko to poukładać na krążki wycięte szklanką z ciasta. Przykryć pozostałymi krążkami i upiec

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

agnieszka214

22.06.2012 08:50
pycha

kielcok1

18.12.2011 15:11
smaczne

rakow2

12.05.2011 19:42
musi być dobre

IlonaAlbertos

02.05.2010 21:52
Reniu jakie ciasto powinno być tu użyte? Niestety \"pozjadało\" składniki, a chętnie skorzystałabym z przepisu.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat