Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszteciki z ryb

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z ryb

Szczupaka lub okonia pokroić drobno, posolić i usmażyć z drobno siekaną cebulą. Następnie jeszcze raz drobno posiekać, dodać pieprzu , dwa ugotowane na twardo jaja. Wszystko to poukładać na krążki wycięte szklanką z ciasta. Przykryć pozostałymi krążkami i upiec

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 22.06.2012 08:50
pycha
kielcok1 18.12.2011 15:11
smaczne
rakow2
rakow2 12.05.2011 19:42
musi być dobre
IlonaAlbertos 02.05.2010 21:52
Reniu jakie ciasto powinno być tu użyte? Niestety \"pozjadało\" składniki, a chętnie skorzystałabym z przepisu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak