Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała 0.5 kg
cebula biała 1
kiełbasa 40 dag
Majeranek suszony Prymat
sól i pieprz
mąki 6 łyżki
margaryna 2 łyżki
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku

fasole dzien przed zalewamy zimna wodą (aby namokla). cebule kroimy w drobniutka kostke i przesmażamy na patelni, dodajemy pokrojoną w kostke kiełbase i smażymy. Fasolke gotujemy, gdy jest już troche miekka dodajemy cebule z kiełbasa i gotujemy do miekkosci. doprawiamy, łączymy z zasmażka i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Asia23 29.07.2011 21:20
pyszna
monisia1977 20.11.2010 08:16
uwielbiam
Grażyna13 11.10.2010 16:41
Pycha ! Lubie bardzo :)
aranka 25.09.2010 09:08
Jedno z moich uluboinych dan

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak