Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z kurczakiem i fasolkami
Przygotowanie:
Na maśle usmażyć umytą pierś, pokrojoną w paski z dodatkiem przypraw.
Potem dodać odcedzoną kukurydzę i czerwoną fasolkę, wymieszać i smażyć przez kilka minut.
makaron kokardki | 500 gramów |
pierś z kurczaka | 400 gramów |
fasola zielona | 250 gramów |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
puszka kukurydzy | 0.5 puszki |
masło | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 0.5 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 0.5 łyżeczki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 0.25 łyżeczki |
śmietana 30% | 0.5 szklanki |
Na maśle usmażyć umytą pierś, pokrojoną w paski z dodatkiem przypraw.
Potem dodać odcedzoną kukurydzę i czerwoną fasolkę, wymieszać i smażyć przez kilka minut.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: