Przepis i sposób przygotowania na: Krem z pomidorów w puszce
Przygotowanie:
Mięso umyć, zalać wodą, dodać obrane i pokrojone warzywa, zagotować i gotować przez ok. 60 min.
Mięso obrać, do wywaru przełożyć pomidory i całość zmiksować.
drób | 1 sztuka |
marchew | 0.5 sztuki |
korzeń pietruszki | 0.5 sztuki |
liście selera | 4 sztuki |
ziemniak | 2 sztuki |
Kucharek przyprawa do potraw | 0.5 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | 0.1 łyżeczki |
masło | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
pomidory krojone z puszki | 1 sztuka |
Mięso umyć, zalać wodą, dodać obrane i pokrojone warzywa, zagotować i gotować przez ok. 60 min.
Mięso obrać, do wywaru przełożyć pomidory i całość zmiksować.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: