kwaszona boćwina

kwaszona boćwina

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kwasek cytrynowy

    1,3 łyżeczki
  • Zalewa:

    2 łyż
  • sól

    2 łyż
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kwasek cytynowy 1,3 łyżeczki na 1 litr wody. Boćwinę wraz z małymi buraczkami drobno pokroić. Przełożyć da kaminnego naczynia. Zalać gorącą zalewą. Pozostawić w ciepłym mijscu na 6 dni po tym czasie wynieść w chłodne miejsce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat