Składniki:
woda | 2 l |
KOSC WEDZONA | 1 kg |
boczek | 20 dag |
kiełbasa | 30 dag |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
żur | 1 butelka |
koperek | |
jajko ugotowane na twardo |
woda | 2 l |
KOSC WEDZONA | 1 kg |
boczek | 20 dag |
kiełbasa | 30 dag |
czosnek | 3 ząbki |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
żur | 1 butelka |
koperek | |
jajko ugotowane na twardo |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: