Zupka drobiowa

Zupka drobiowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    2 sztuki
  • pietruszka

    1 sztuka
  • udka kurczaka

    3 sztuki
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • cebula

    1 sztuka
  • sól

  • pieprz

  • bulion warzywny

    1,5 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Udka oczyszczamy i gotujemy w bulionie. Warzywa kroimy w kostkę, talarki - dodajemy do bulionu. Kiedy mięso się ugotujemy wyjmujemy go i mięsko kroimy na bardzo drobne kawałeczki - dodajemy do zupy. Doprawiamy do smaku i dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat