fasolka szpatagowa z bułką tartą

fasolka szpatagowa z bułką tartą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szaragowa żółta

    50 dkg
  • masło

    1/2 kostki
  • sól

    1 łyżka
  • bułka tarta

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę obrać opłukać i ugotować w osolonej wodzie.Masło roztopić i na nim uprażyć bułkę tartą. Fasolkę wyłożyć na talerz i polać bułką tartą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (32)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mamusia1

08.03.2012 14:45
pyszna

mamusia1

08.03.2012 14:45
pyszna

Beata73

21.02.2012 14:05
pyszna

Beata73

21.02.2012 14:05
pyszna

ulaaa

31.08.2011 19:46
też tak zawsze robię

SyMiki

31.07.2011 19:30
pychotka

Małgorzata106

13.02.2011 11:10
przepyszne

Wojtek8

13.02.2011 11:08
fajne

cukiereczek

09.02.2011 12:49
Też taką lubię

mundek1011

25.01.2011 12:06
moja ulubiona!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat