Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Ceviche z okonia z melonem, odc. 27
Kroki postępowania
Na talerzu układamy mieszankę sałat i kiełki fasoli mung. Następnie wykładamy ceviche i kapary. Ozdabiamy plastrami limonki.
okoń | 1 szt. |
melon żółty | 1/4 szt. |
sok z limonki | 1 szt. |
limonka | 2 plasterki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szt. |
kiełki fasoli mung | 50 g |
szalotka | 2 szt. |
oliwa | 2-3 łyżek |
mix sałat | |
szczypiorek | |
kapary całe Smak | 20 g |
Imbir mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: