Składniki:
kapusty | 1 średnia główka |
cienkiej kiełbasy | 40 dag |
mięsa wieprzowego z kością | ok 30 dag |
pieczarek | 10 sztuk |
suszonych grzybków | 2-3 sztuki |
cebula | liść laurowy koncentrat pomidorowy |
sól, pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
kapusty | 1 średnia główka |
cienkiej kiełbasy | 40 dag |
mięsa wieprzowego z kością | ok 30 dag |
pieczarek | 10 sztuk |
suszonych grzybków | 2-3 sztuki |
cebula | liść laurowy koncentrat pomidorowy |
sól, pieprz | do smaku |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: