Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane po bretońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 6 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
majonez 15 dag
pomidory 2 szt
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane po bretońsku

jaja ugotować na twardo, poczekać aż wystygną i obrać ze skorupy. Wyjąć z nich żółtka i rozetrzeć, dodawać tuńczyka i soli, aż powstanie jednolita masa. Połówki białek napełnić masą, dodać pieprzu Prymat, polać majonezem zmieszanym z sokiem z cytryny. Ozdobić pomidorami pokrojonymi w plasterki i posypanymi bazylią Prymat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 26.10.2010 00:05
super
Roman5 23.09.2010 04:11
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak