jajka nadziewane po bretońsku

jajka nadziewane po bretońsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    6 szt
  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szt
  • majonez

    15 dag
  • pomidory

    2 szt
  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jaja ugotować na twardo, poczekać aż wystygną i obrać ze skorupy. Wyjąć z nich żółtka i rozetrzeć, dodawać tuńczyka i soli, aż powstanie jednolita masa. Połówki białek napełnić masą, dodać pieprzu Prymat, polać majonezem zmieszanym z sokiem z cytryny. Ozdobić pomidorami pokrojonymi w plasterki i posypanymi bazylią Prymat.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

26.10.2010 00:05
super

Roman5

23.09.2010 04:11
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat