Składniki
Kalkulator jednostek
kg
kostka
gr
gramów
mała łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
Faszerowane pieczarki portobello
-
pierś z kurczaka
2 szt. -
śmietana 18 proc
100 ml -
pieczarki portobello
2 szt. -
sól morska
-
chili pieprz cayenne
-
rozmaryn
Risotto
-
szalotka
1 szt. (mała) -
masło
40 g -
ryż arborio
1/2 szklanki -
białe wino
100 ml -
bulion warzywny
1,5 l -
serek śmietankowy
1 łyżka (duża) -
parmezan starty
20 g -
szczypiorek
-
bazylia
Do smaku
-
tymianek
-
sól morska
-
pieprz czarny mielony
Sposób przygotowania
Kroki postępowania




Komentarze (2)
Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Nie masz konta? Zarejestruj się
Bożena Matuszczyk
20.03.2018 00:21jejkuchnia
15.03.2018 10:17