Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z fasolą

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 kg
cebula 1 szt
fasola biała 200 g
przyprawa Przyprawa do zup Kucharek-
cukier
pieprz
sól
mąka 1 łyżka
masło 2 łyżki
ocet 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z fasolą

Fasolę namoczyć(najlepiej na noc), ugotować.

Kapustę poszatkować, ugotować.
Cebulę obrać, zeszklić na maśle, dodać mąkę.
Zasmażyć.

Kapustę odsączyć, połączyć z fasolą i zasmażoną cebulą.
Doprawić octem, przyprawą maggi, solą, cukrem i pieprzem, zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.01.2011 00:12
super
buksiak12 30.09.2010 12:20
fajny przepis
krzyniu1984 31.08.2010 12:15
uwielbiam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak