Ryba po meksykańsku

Ryba po meksykańsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    4 sztuki
  • cebula biała

    6 sztuk
  • sól, pieprz

  • oregano

    szczypta
  • ananas z puszki

    1 sztuka
  • ketchup

    1 słoik
  • papryka czerwona

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rybne osolić popieprzyć i usmażyć na patelni. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w paski, ananasy w kostkę. Cebulę podsmażamy na patelni dodajemy paprykę dusimy aby zmiękła i dodajemy ananasy. Chwilę gotując wlewamy sok z puszki ananasa i ketchup, doprawiamy oregano. Układamy na przemian farsz, ryba farsz, itd. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat