Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po meksykańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4 sztuki
cebula biała 6 sztuk
sól, pieprz
oregano szczypta
ananas z puszki 1 sztuka
ketchup 1 słoik
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po meksykańsku

Filety rybne osolić popieprzyć i usmażyć na patelni. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w paski, ananasy w kostkę. Cebulę podsmażamy na patelni dodajemy paprykę dusimy aby zmiękła i dodajemy ananasy. Chwilę gotując wlewamy sok z puszki ananasa i ketchup, doprawiamy oregano. Układamy na przemian farsz, ryba farsz, itd. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak