Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułka nadziewana

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 szt
kiełbasa cienka 5 plasterków
ser żółty 3 plasterki
pomidor 1/4 szt
ketchup
natka pietruszki
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Bułka nadziewana

Środek bułki wydrążyć, dodać do środka kiełbasę pokrojoną w plasterki, ser żółty. Przygrzać w mikrofalówce lub piekarniku około 1/2 minuty. Po wyjęciu z kuchenki, położyć w środku kawałki pomidora. To wszystko polać ketchupem i majonezem. Udekorować natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa92 08.11.2010 19:02
też dość często robię bułeczki nadziewane, ale mięsem mielonym i pomidorami :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak