Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z ryby, ogórka, cebuli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 3 łyżki
szprotki wędzone 400 g
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z ryby, ogórka, cebuli

Szprotki rozgnieść widelcem, dodać ogórki, cebulkę i oliwę, wszystko dokładnie wymieszać. Gotową pastą smarować kanapki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 15.10.2011 23:36
pyszna pasta
Yvonne 03.04.2011 10:10
szprotki mają być w całości?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak