Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty I

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

0,5 kg kapusty cukrowej
10 dag żurawin
10 dag gęstej śmietany
sól, cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty I

Kapustę umyć, oczyścić, drobno poszatkować, zalać na krótko gorącą wodą, osączyć na sicie. Żurawiny umyć i przetrzeć przez sitko. W salaterce kapustę i żurawiny wymieszać dodać śmietanę, posolić, pocukrzyć do smaku, na końcu dodać zieloną pietruszkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 04.08.2011 09:37
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak