Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane parówki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 5
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
boczek 5 plastry
ser żółty 5 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane parówki

Z parówek zdjąć osłonki i każdą naciąć wzdłuż. W nacięcia włożyć zwinięte pllasterki sera, doprawić. Parówki owinąć boczkiem, spiąć wykałaczkami. Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać do rozpuszczenia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kielcok1 15.12.2011 16:30
a co na to parówka ?
Katarzyna/kate1980 29.06.2010 11:47
nie lubię parówek ale na ten przepis chyba się skuszę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak